Felelősséggel a jövőért

Legfrissebb híreink

III. Forrás és Innováció Civil Konferencia

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Civil Közösségi Szolgáltató Központ, az ERGO-Európai Regionális Szervezet, a Miskolci Egyetem és a Magyar a Magyarért Alapítvány szervezi meg a III. Forrás és Innováció Civil Konferenciát. Tovább

Bemutatkozás

Az ERGO célja és hivatása:

„Azoknak, akik hisznek a szeretet és az összefogás erejében, a baj is a javukra válik, az ellenségeik is útra segítik őket.”

Igent mondunk az életre, a családra, az időn és téren átívelő összetartozásra.

Azért fogtunk össze, hogy megismerve egymás életét, gondjait, problémáit, erőt merítsünk a találkozásból, hogy reményt, biztatást, örömet vigyünk otthonainkba, kisebb és nagyobb közösségeinkbe. Hogy a kapcsolatok, mint kis patakok, csermelyek behálózzák a Kárpát-medencét – Európát.

 

További hasznos oldalak:
Rólunk | Alapító okirat | Beszámolók | Jogi nyilatkozat

Aktuális projektjeink

 EFOP-1.2.9-17-2017-00081 Női Erőforrás Család és KarrierPONT
A miskolci Női Erőforrás a családot helyezi programja középpontjába. Az erős családi háttér, mint bázis segíti az édesanyákat kiteljesedni választott hivatásukban; hogy akkor és úgy álljanak munkába, amikor és ahogyan annak szükségét érzik. Ezért munkatársaink már a várandóság előtt, alatt és után is segítik a nőket, hogy kérdéseikre, kétségeikre megtalálják a választ. A Női Erőforrás Család és KarrierPONT a férfiakat, férjeket is bevonja a közös útkeresésbe: felkészíti őket arra, hogyan segítsék párjuk visszailleszkedését a munka világába.

Partnereink

Támogatóink

Együttműködő partnereink

Kapcsolat

ergonetinfo@gmail.com
1052 Budapest,
Kálvin tér 5. fszt. 8.

Facebook

Hasznos linkek